Berti Stravonsky

Anmeldelser af Tegneserier
Voksenlivet_er_en_myte

Voksenlivet er en myte

Tegneserien har mange ansigter. Og hurra for det. Ellers ville striber og streger hurtigt blive går og ensformige. Godt at der er nogle som både stritter og stikker ud.

Vi har en Sarah Andersen. Hun er fra Brooklyn men har danske rødder. Hun har skrevet en herlig sag, titlen er “Voksenlivet er en myte” og det er Cobolt på ryggen.

Temaet er det der underlige voksenliv, og hver side et lille pudsigt nedslag med udgangspunkt i en pige forklædt som voksen. Eller voksen forklædt som voksen.

Det som er så fedt ved bogen, er ikke overraskende mange genkendelige nedslag. Ja, lækre højhælede sko, men man kan ikke røre sig. Man spiser som en fugl i løbet af dagen og når så sofaen kalder, så æder man junk som en mejetærsker tærsker korn. Alt sammen herligt genkendeligt, og vi ved jo efterhånden, at det er sjovest når fingeren peger imod én.

Fokus er på de dersens kvinder og henvender sig både til dem og til os mænd. Ja, det er vel en perfekt gave til ens kæreste, kone eller samlever, for begge kan få meget spas ud af bogen.

Den er hurtigt læst og flere steder trak jeg godt og bredt på smilebåndet. Stine Spedsbjerg har oversat og det er der ikke så mange kommentarer til.

Voksenlivet er en sjov og udfordrende dæmon med modhager, men med Sarah Andersens små lyn klarer vi det nok alle sammen.

Udgivelsen er billig, kun 129,- og jeg synes at du skal nappe den. Jeg ender på 4 brede danskamerikanske smil.

 

Titel: Voksenlivet er en myte

Skrevet og tegnet af: Sarah Andersen

Oversat af StineStregen

Format: 112 sider, sort/hvid, 16,5 x 20,5 cm og en kreativ forside med stof!!!

Pris: 129,-

Isbn: 978-87-7085-690-4
Bogen udkommer på torsdag den 5. oktober.

Del dette på:

Berti Stravonsky anmelder tegneserier og tegneserierelaterede bøger, oversætter og skriver selv.

Leave a comment